La prevenció com una cosa natural

a olivas ca1 La prevenció com una cosa naturalEn el sentit més ampli del concepte-des del benestar físic al social, passant pel mental-la salut constitueix un dels majors anhels de l’home.
També és cert, que pocs factors influeixen tan negativament en la productivitat i competitivitat de les empreses com la falta de seguretat i salut dels seus treballadors, és per això, que la Prevenció de Riscos Laborals és avui en dia una de les inversions més rendibles per qualsevol empresa.
La llei 31/95 de Prevenció de Riscos laborals marca els principis de garantia de la seguretat i salut dels treballadors en l’àmbit laboral i és la referència, formal i pràctica, de les empreses en la seva obligació de prevenir els riscos derivats del treball.
En Servei Balear de Prevenció, tenim la voluntat de conjugar els coneixements i tècniques preventives amb un sistema àgil i compromès, tot això amb l’objecte d’aportar a les empreses respostes eficaces a les seves necessitats i obligacions, en matèria de prevenció de riscos laborals.
Descarregar PDF

Share This

	Array
(
)